Kontakt:

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres e-mail: kadry@leclerc.biz.pl

Zastrzegamy sobie możliwość kontaktu tylko z wybranymi osobami.

Klauzula informacyjna (proces rekrutacyjny)

Podstawą prawną obowiązku informacyjnego jest rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), dalej jako RODO.

Administrator danych

Administratorem Pani/Pana danych osobowych przetwarzanych w procesie rekrutacji jest Warszadis Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie 02-231 przy ul. Jutrzenki 156, NIP: 527-21-66-622.

Inspektor ochrony danych osobowych

Administrator powołał inspektora ochrony danych, z którym każda osoba fizyczna może się skontaktować w celu zapoznania się ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi przetwarzania jej danych osobowych. Kontakt z inspektorem ochrony danych możliwy jest w formie tradycyjnej (pod adresem fizycznym administratora danych), lub pod adresem e-mail: e.leclerc@infomania.pl

Podstawa przetwarzania danych osobowych

W związku z procesem rekrutacyjnym Pani/Pana dane osobowe, przetwarzać będziemy w zakresie wskazanym w przepisach kodeksu pracy (podstawa prawna art. 221 § 1 kodeksu pracy, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c) RODO. W przypadku podania przez Panią/Pana dodatkowych danych osobowych wykraczających poza przepisy kodeksu pracy, będziemy przetwarzać Pani/Pana dane osobowe na podstawie dobrowolnie wyrażonej przez Panią/Pana zgody – zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.

Odbiorcy danych osobowych

Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą pracownicy i współpracownicy administratora danych, a także podmioty wspierające administratora danych w procesie rekrutacji (świadczące usługi IT, serwisowe, administracyjne.).

Okres przechowywania danych osobowych

Pani/Pana dane osobowe będziemy przetwarzać przez cały okres trwania procesu rekrutacji tj. maksymalnie przez okres 3 miesięcy, a w przypadku wyrażenia dodatkowej zgody na wykorzystanie danych osobowych dla celów przyszłych rekrutacji dokumenty aplikacyjne będziemy przetwarzać przez okres 12 miesięcy od daty ich pozyskania.

Uprawnienia osób fizycznych

W związku z procesem rekrutacyjnym prowadzonym przez administratora danych ma Pani/Pan możliwość dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przeniesienia podanych danych do innego administratora danych. W każdym czasie może Pani/Pan cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych, kontaktując się z nami pod adresem mailowym powołanego przez administratora danych – inspektora ochrony danych osobowych. W przypadku stwierdzenia, że przetwarzanie danych osobowych narusza Pani/Pana prawa, może Pani/Pan skorzystać z prawa do wniesienia skargi do organu nadzoru jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Informacje dodatkowe

Pani/Pana dane nie będą przekazywane poza obszar Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG). jeżeli chce Pani/Pan, abyśmy zachowali Pani/Pana CV w naszej bazie, prosimy umieścić dodatkowo w CV następującą zgodę: „Zgadzam się na przetwarzanie przez Warszadis Sp. z o.o. danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji”. Jeżeli chce Pani/Pan, abyśmy zachowali Pani/Pana CV w naszej bazie, w celu rekrutacji na inne stanowiska pracy, prosimy umieścić dodatkowo w CV następującą zgodę: „Zgadzam się na przetwarzanie przez Warszadis Sp. z o.o . danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym na inne stanowiska pracy”.