Wędzarnia ryb

WĘDZARNIA RYB

Wędzimy:

Wtorek: płaty makreli, makrela tusza, filet śledziowy,
śledź patroszony, karmazyn tusza, pstrąg patroszony.

Środa: łosoś tusza, halibut tusza.

Czwartek: płaty makreli, makrela tusza, filet śledziowy,
śledź patroszony, karmazyn tusza, pstrąg patroszony.

Piątek: dorsz tusza, trewal tusza

Sobota: płaty makreli, makrela tusza, filet śledziowy,
śledź patroszony, karmazyn tusza, pstrąg patr

Nasze menu oferuje opcje dla każdego. Nawet dla najbardziej
wybrednych podniebień. Gwarantuje to m.in. wybrany przez
nas sposób wędzenia. Ryby poddajemy obróbce termicznej,
gdzie podkładem jest drewno olchowo-bukowe. Podczas całego
procesu zwracamy baczną uwagę na wilgotność oraz prędkość
i natężenie dymu. Dzięki temu nasze ryby w końcowym procesie
wędzenia pokrywają się pięknym złoto-brązowym nalotem
i uzyskują wspaniały smak.

Cenimy państwa prywatność
Ustawienia ciastek
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności. Więcej.
Dostosuj Odrzucam wszystkie Akceptuję wszystkie
Ustawienia ciastek
Dostosuj ustawienia
„Niezbędne” pliki cookie są wymagane do prawidłowego działania strony. Zgoda na pozostałe kategorie, pomoże nam ulepszać działanie serwisu. Firmy trzecie, np.: Google, również zapisują pliki cookie. Więcej informacji: użycie danych oraz prywatność. Pliki cookie Facebook. Pliki cookie Google dla zalogowanych użytkowników.
Niezbędne pliki cookies są konieczne do prawidłowego działania witryny.
Używamy plików cookie Google Analytics. Te pliki cookie będą przechowywane w przeglądarce tylko za państwa uprzednią zgodą.
Reklamowe pliki cookies służą m.in. do analizowania efektywności działań reklamowych i śledzenia konwersji.
Pliki odpowiedzialne za funkcjonowanie witryny, np.: zapamiętujące opcje wybrane przez użytkownika.
Zapisz ustawienia Akceptuj wszystkie
Ustawienia ciastek